Pannonhalmi pálinka
A főzde 1917 óta működik a Pannonhalmi várhegy tövében. A Pannonhalmi Pálinkárium több mint 100 éves múltra visszatekintő pálinkafőző mesterei folyamatosan adják át tudásukat a következő generációnak és a technológiai fejlődés mellett ellenőrzött körülmények között főzik a pálinkákat. Kizárólag kiváló minőségű gyümölcsből főzik az ízletes párlatokat, így azok megőrzik a gyümölcs illatát és zamatát. A hagyományos ízek mellett ma már a divatos ízválaszték is feltűnik a kínálatban. A Pannonhalmi pálinka főzde egyben mintaüzem is, így a hallgatók és a viszonteladók is megfelelő tudással rendelkeznek a termékekről. Tovább olvasom ->
A 2018-as II. Kőszegi Pálinka és párlatversenyen a legeredményesebb kereskedelmi főzde minősítést nyerte el a Pannonhalmi pálinka. Emellett számos pálinkájuk zsebelt be elismerést, mint például a szilvapárlat, az ágyas körtepálinka, az ágyas alma pálinka, az ágyas birspálinka, a feketeribizli pálinka, a zölddió likőr, a mézes fahéjas alma likőr és az Irsai Olivér szőlő pálinka is. A kisüsti pálinkákat hagyományos lepárlással készítik és már 17 ízből áll a termékcsalád.